19 dec. 2014

Seminarul de mate cam pt orice student


2 comentarii:

  1. A 4-a luna de cti și m-a bătut gândul să caut și eu păreri despre facultatea la care sunt. Cine-ar fi crezut că voi da peste blogul unui student tot de la CB? Și când am văzut poza cu Ghiu a crescut ceva în mine :)) E sentimentul ăla... de turmă. Sper că ai trecut cu bine de el și Flondor (oare cu el ai făcut?). Mult succes în sesiune! (cu toții avem nevoie...)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca-mi amintesc bine...prima mea zi de facultate a inceput cu niste mate cu Ghiu; si ironia a facut ca grupa sa aiba acelasi seminarist si la mate1 si la mate2. "Horror".

      Fain seminarul oricum - in special atunci cand tipul aparea dupa 20 de minute si zicea ceva de genu': "uh...incepem cu pauza"...iesea sa-si mai ia o sticla de Pepsi + o cafea iar pe urma facea misto de USO/colegi/alte materii si ne tinea peste program... Totusi...2 ani mai tarziu inca ma gandesc sa merg la un curs tinut de Ghiu =))

      Si...da, am facut cu Flondor; am trecut cu bine. It's not that...bad. (spoiler alert: n-o sa fie doar Flondor la examen...cel putin la noi n-a fost).

      Multa bafta cu sesiunea :D

      Ștergere