19 iul. 2019

Diploma Automatica si Calculatoare

Am facut rost de ea in urma cu cateva zile. Categoric cea mai valoroasa bucata de hartie, considerand ca am dat la schimb 4 ani din viata. si inca 1 pana s-o primesc :))


4 comentarii:

  1. Salut Apex. Am facut si eu un vlog similar cu al tau si ma gandeam sa il pun aici: https://viataunuicopilbun.wordpress.com/2019/12/08/eu-student-la-informatica-in-limba-engleza-la-uaiciasi/ . Ce parere ai? Scuze daca te-am copiat prin unele parti dar mi s-a parut foarte nice ideea asta. Astept feedback. see you bro

    RăspundețiȘtergere
  2. Am si eu o diploma fix ca a ta. Nu vreau sa descurajez pe nimeni, dar daca nu erau oamenii pe care i-am cunoscut in acea perioada ar fi fost 5 ani pieduti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era la un moment dat o vorbă prin facultate cum că sunt mai importante relațiile pe care le stabilești cu restul oamenilor decât diploma.

      Ștergere
  3. Salut! As dori o parere. Conteaza unde studiezi facultatea de Automatica si Calculatoare?
    Eu sunt din Suceava, iar universitatea de aici are si facultatea asta ...
    Am fost un semestru si m-am lasat (m-o luat depresia si overthinking-ul). Acum ma gandesc sa ma intorc cu "forte proaspete", fiindca la fiecare facultatea am gasit cate un aspect naspa ... si am ajuns la concluzia ca domeniul informaticii le cam are pe toate ...

    RăspundețiȘtergere